Bemutatkozás

bemutatkozas_szines1

Szabó Ibolya, építész vagyok. Mérnök, a Térképző. Tereket alkotok, no nem magamnak, hanem Neked, a Te igényednek megfelelően. Élettered Veled együtt alakítom, ha szolgáltatásomat ilyen formában kéred.
Blogomon heti rendszerességgel jelentkezem: Heti kreatív, Heti átváltozás
és Heti okosság témakörben. 

Mindannyian lakunk valahol. Hogy hogyan, milyen módon, az elsősorban tőlünk, főként ízlésünktől, igényünktől és anyagi lehetőségeinktől függ. Az otthonod, több mint helyiségek, bútorok, textilek, használati- és dísztárgyak halmaza, mert hidd el, mindig a legőszintébb képet mutatja Rólad.

Akár új otthont képzelsz el magadnak, akár csak a régit újítod fel, vagy alakítod át, egyszerű és kitűnő ötletekkel szolgálok Neked, hogy a külső, végső megjelenés szépítése is könnyű, élvezetes, örömteli és persze eredményes legyen.

Segítséget nyújtok otthonod megtervezéséhez vagy megújításához, kitalálom és kiválasztom a hozzád illő „design” elemeket, és ezt könnyen értelmezhető módon mutatom meg Neked. Saját, egyedi élettered kialakításához stílusos, vagyis hozzád illő környezetet teremtek köréd, de nem csak tervi, képi megjelenésben, hanem akár valódi, fizikai formában történő végleges kialakításban, a teljes kivitelezésben is a segítőd lehetek.

Házad, lakásod, otthonod vagy akár csak egy helyiség megtervezésekor biztosítom az együtt dolgozás és -gondolkodás lehetőségét, mert úgy tartom: Te kerülsz aktuális munkám középpontjába. Alkotásommal, a tervezői, a tanácsadói, kivitelezői munkámmal olyan szolgáltatást nyújtok, amiben Te vagy a főszereplő.

Bontás, építés, felújítás, átalakítás, bővítés, belső kialakítás a fő profilom.
E témában kérésed vagy kérdésed van? Segítek!
Hívj fel! 06-20-93-76-123
Vagy írj nekem bátran! szaboibolya@pixplan.hu
 
Ha új lakóépületben gondolkodsz, bemutatok Neked egy modern építéstechnológiát:

itt, a You Tube csatornámon.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..