Vallomás

Tartozom egy vallomással…


Ebben a pár sorban megfogalmazom, alapvető elveimet, melyeket őszintén felvállalok. Leírom, miként dolgozom:


Szolgáltatok: Megrendelőm igényeinek, elvárásainak megfelelően tervezek. Persze jelzem, ha nem értek egyet, elmondom javaslataimat, ötleteimet, de a döntés mindig Megrendelőmé, hisz az Ő életterét a saját képére szeretné formálni!
Tehát nem magamnak tervezek, nem a másokra erőltetett elgondolásaim, a “saját lakásaim” kerülnek ki kezeim közül, hisz az enyém már készen van, benne élek.


Oldalaimon felhasznált fényképeket nem a népszerű internetes „kép-nézetegős” oldalakról veszem. Saját képeket töltök fel, munkáimból, ötleteimről. Magyarázó ábráimat is inkább megrajzolom.
Tudomásul kellett vennem, hogy az emberek nem szívesen tárják fel lakásukat idegen szemek előtt… Nagyon nehéz ezért fényképezni…, utána meg kuncsorogni, hadd publikáljam…


Blogomon saját gondolataimról írok, így nem foglalkozom mások munkáinak, mások lakásainak értékelésével, nem akarom megmondani azokról a „tutit”. Minden térképzés valamilyen meghatározott igény mentén születik, alakul, változik és fejlődik, amit egy fényképről meghatározni lehetetlen.


Egy felkérés kapcsán sok személyes kérdést is felteszek, nem tolakodásból, csupán meg kell tapasztalnom, éreznem, hogy Megrendelőm milyen lakótérben gondolkodik, milyen stílust preferál.


Munkám során rengeteg jó ízlésű emberrel találkozom, közülük van olyan, aki autodidakta módon felvértezi magát építési és építészeti ismeretekkel internetes oldalakról, szakkönyvekből, szaklapokból vett ötletekkel, melyeket érvényesíteni kíván saját lakása megalkotásakor.
Még neki is azt tanácsolom, bátran fogadjon szakembert, keressen egy segítő, iránymutató Térképzőt :) , akinek a lakótér-teremtés tanult és kedvelt hivatása, ráadásul már szakértelme és rutinja is van benne, így teljes segítséget nyújt az alapoktól a befejezésig.

Szívesen segítek!
Hívj fel! 06-20-93-76-123
Vagy írj nekem bátran! szaboibolya@pixplan.hu
 
Ha új lakóépületben gondolkodsz, bemutatok Neked egy modern építéstechnológiát:

itt, a You Tube csatornámon.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..