Díszdoboz papírmaradékokból

dobozka

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 
 

E heti kreatív: Doboz papírdarabkákból

 

Ma elbontottam a karácsonyfát, és eltettem a lakás összes karácsonyi dekorációját. A csomagolópapírokat is selejteztem, de az apróbb darabokat mégsem volt szívem kidobni… Kis maradékokból hajtogattam egy-két dobozkát.

 

 

Az alaphajtogatás ugyanaz, mint az Anyák-napi díszdoboznál bemutatott, így azt itt, nem ismétlem, inkább lapozz vissza, ha nem emlékszel. Kell még olló, ragasztó és szalag.

Tehát, fogod az alap-hajtogatott darabot, és a fotók alapján a dobozformát térbe állítod.

A doboz tetejét erősebbé teheted, ha a papírlap fonákjára betétlapot ragasztasz, így dobozod merevebb is lesz.

A négy darab záróelemet irodai lyukasztóval középen, a csúcsánál egyenként kilyukasztod, majd a az oldalakat egymás után ragasztóval rögzíted.

Pici száradás után a kb. 15 cm hosszú szalagot felülről, a két szemben lévő zárócsúcs lyukasztásán átvezeted, majd az oldalsókon is egyenként alulról, a belső oldalról.
A szalagot óvatosan meghúzod, és masnival a dobozkaformát rögzíted. Ennyi, el is készült! 10 perc az egész, és megint van egy új dobozod! Jó munkát!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..