Mezőgazdasági projektem

eteto

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 
 

Csarnok és iroda


4 éve „társterveztem” az Alföld területén, egy ipartelep induló objektumait. Az Építtető mezőgazdasági támogatásért pályázott a teljes projekt létrejöttéért, melynek e két új épület csak elenyésző része.


Az elmúlt héten volt szerencsém látni, hogy a Vállalkozás működik, a két tervezett épület is áll, és jó minőségben sikerült a kivitelezés. Tudod, ez önmagában is jó dolog, mert kis boldogságot érez ilyenkor az ember, hogy tőle 150 km-re is működnek a dolgok, így, távtervezéssel.


Mi több, ezek az épületek terv szerint valósultak meg. A csarnok épület mezőgazdasági géppark szerelő/javító üzeme, egy kamionmosóval.


A kiszolgáló épületet a projekt – és talán mondhatom, hogy a mezőgazdasági/ipari kistérség – irányítóközpontjaként működtetik.


Szoros költségvetés ellenére, láthatod, hogy az irodaépület homlokzati díszítésére bővebben áldoztak, mint ahogyan azt annak idején terveztették!

A homlokzati falfelületen alkalmazott jelentős mennyiségű ragasztott, barnásvörös téglaburkolat és a sötétbarnára mázolt ereszalja családi ház- megjelenésűvé alakította a 100 m²-nyi hasznos alapterülettel bíró irodaházat.


Tulajdonképpen nem is bánom, hisz hangulat is kedvesen családi, még a díszkerteket is megvalósították társadalmi munkával. :)

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..