Természetesen…

termeszet

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 
 

E heti kreatív helyett meglátogattam Szüleimet

 

Anyukám a kertbe invitált, nézzünk körül, hisz tavaszodik! Ma 2014. január 20-a van. Itt hó még nem esett, a madarak csivitelnek, a természet a tavaszt, a megújulást hirdeti.

 

 


Természetesen nem hagyom abba a blogolást,
a Heti kreatív-ot is folytatom majd, de a papírok hajtogatását megpróbálom más irányba terelni, és ezen a honlapon a ház, a lakás és otthonteremtés marad a fő témám.

Természetesen továbbra is tartom magam ahhoz, hogy saját gondolataimról írok, így nem foglalkozom mások munkáinak, mások lakásainak értékelésével, hiszen nem akarom megmondani azokról a „tutit”.

Természetesen továbbra is saját képeket töltök fel munkáimból, ötleteimről és magyarázó ábráimat is inkább magam megrajzolom.

Természetesen – Megrendelőimnek és Olvasóimnak továbbra is jelzem, ha valamilyen térképzéssel nem értek egyet, elmondom javaslataimat, ötleteimet, de a döntést nem ragadom magamhoz.


Természetesen továbbra is várom kérdéseid, kéréseid!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..