Van 5 perced?

eva-jpg

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 
 

E heti kreatív ötlet: Van 5 perced?

Igen? Akkor lepj meg valakit!
A/4 lapot találsz az asztalodon, keress hozzá egy papírvágó ollót! Kell még vonalzó és ceruza!


Ó, és szükség lesz valami apróságra is!

  • Helyes cukorkák?
  • Apró csokicsodák?

 

Óra indul!

Nézd csak a szabásmintát! A fekvő A/4 méretű fénymásolópapírra „szerkeszd fel” halványan az alapot, a bal oldali felső kereszt-alakot! Vágd ki ollóval a formát! A bevágást se felejtsd el, ezek a szárnyakat rögzítik majd!

Ezt a mintát felhasználhatod majd „sablonként” is, amikor újra kreatívkodni van kedved! Így, egy papírlapból összesen, akár 6 db tartócskát nyerhetsz! A ceruzás szerkesztővonalakat radírozd ki! Ha valóban ez a sablonod, gyorsan körberajzolod még ötször!

Majdnem készen vagy! Hajtogasd dobozkádat a képek szerint, először a rövidebb szárnyakat lapold egymásra, majd – ellentétes oldalukon vágott hasíték mentén – a hosszabbakat akaszd össze!

Letelt az 5 perc! Kész! A finomságot bele tenni, el ne feledd!

Tessék? Még nem telt le az 5 perc? Maradt időd? Írd rá, kinek adod! :) Jó munkát! Évának adom, meg Szilvinek, meg Aminának, meg Dórinak, meg Csabinak, meg Martinnak, meg kap még Gyuszi….

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..