Nem férünk be!

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 
 

Kis lakás is bútorozható!

 


Az élet ismétli magát, mert ismét itt egy kicsi lakás, amit vásárlóik, Gézáék, képtelenek bebútorozni. Arra kértek, nézzük át a lehetőségeket!


A lakás 43 m²-nyi, jelenleg 3 szobás, bár az önálló hálószobák csak 8 m² körüliek, és a franciaágyat egyikbe sem tudják „használhatóan” belerajzolni. Egyelőre ketten alkotnak egy Családot, és inkább élhetőbb tereket szeretnének!


Nekem nem csupán a hálók bántják a szemem, hanem a keskeny folyosó is, és a szekrényezhetőség hiánya.


1. A bejárati ajtó helye és nyitásmódja itt sem nem változhat, de az előteret kicsit tágabbra alakítottam.
 
2. A keskeny közlekedő folyosót megszüntettem, gardróbszerű helyiséggé növeltem.
 
3. A fürdő alapterületét a háló alapterületének növelése érdekében csökkentettem, de minden szaniternek lett helye, és a mosógép is használhatóan befér.
 
4. A középen lévő hálót bizony beáldoztam, hogy a nappali egyáltalán ülőbútort tudjon fogadni.
 
5. A konyha a helyén maradt, az étkezés lehetősége a nappali térbe folyik át.
 
6. Így a nappali-konyha-étkező gyakorlatilag egy közös tér, bár a padlóburkolat kicsit kacifántosan fut, a lakást átszúró, és nem áthelyezhető szellőzőtest miatt.
 
Az átváltozás nem változtatta meg a lakás épületgépészeti kialakítását. Merészen, a helyiségek számát azért csökkentettem, hogy a lakás bútorozhatóvá, élhetővé váljék! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .