Értékelések

Az építkezésbe, házfelújításba, lakásátalakításba, vagyis az otthonteremtésbe a segítségemmel belevágó Megrendelőim ajánlásait és véleményeit olvashatod ebben a menüben:

„Az elmúlt hetekben – a bútoráruházak számtalan akcióját kihasználni igyekezvén – sokat gondolkodtunk az új nappalink és a két hálószoba berendezéséről. Nagyon hálásak vagyunk Neked, hogy javaslataiddal, ötleteiddel és a lakberendezési terv elkészítésével ezen az akadályon is átlendítettél bennünket! Köszönjük! Puszi: Andi”

          Szabó Andrea – Törökbálint

„Noha a házunk átalakítása még javában tart, már most látszik, hogy nagyon kényelmes otthon lesz ez mindannyiunknak. A helyiségek korábbi, meglehetősen szerencsétlen elrendezése az általad megtervezett átalakítás során élhetővé, funkcionálisan letisztulttá vált. Nagyon örülünk, hogy kérésünknek megfelelően, az esztétikai szempontok mellett az ideális helykihasználást és – nem utolsó sorban – a takarékosságot is figyelembe vetted! Kellemes megnyugvással tölt el, hogy műszaki ellenőrként a mesterektől is a pontos, gyors és szép munkát várod el. Őszintén megvallom, tavaly ősszel még nem hittem el, hogy idén nyárra elkészülhetünk az átalakítással, ám a munkálatok mostani, előrehaladott állapota ebben a kérdésben is Téged igazol! Köszönöm munkádat egész Családom nevében!”

         Híves Zoltán – Budaörs

„Nagyon köszönjük a találkozót! Tudatosan sokáig maradtunk, mert a célom, azon kívül, hogy műszaki, üzleti információkat gyűjtsünk, az volt, hogy egy komfort érzés, – vagy az ellenkezője kifejlődjön. Ön jól csinálta a dolgát! Nos, egy jó érzés fejlődött ki, úgy emberileg, mint szakmailag, és üzletileg. Ibolya! Azon kívül, hogy Ön egy bájos hölgy, kedves ember, okos, és megbízható mérnöknek, tervezőnek tartjuk, akivel lehet dolgozni. Mi úgy gondoljuk, folytassuk!”

         Szemeti Zoltán – Budapest

„Ebben szinte minden benne van amit kaptam/kapok Tőled! (William Arthur Ward-tól idézek) :
Egy igaz Barát ismeri a gyengeségeidet, de megmutatja neked az erőidet; érzi a félelmeidet, de megerősíti a hitedet; látja az aggodalmaidat, de felszabadítja a lelked; felismeri a korlátaidat, de hangsúlyozza a lehetőségeidet.”

          Végh Tamás – Budapest

„Hűha, nagyon köszönöm, ez aztán profizmus a javából! Nagyon hálás vagyok!”

               Gleichauf Bogi – Budapest


„Ibolya látta a házat, a korábbi rossz tervet (ami csak egy halom papírrá lényegült át tervből ilyeténformán) és tudta, mennyiből kéne kihozni a ráépítést. Elvállalta!
Már az első vázlat tetszett, elfogadtuk. Ibolya elkészített egy olyan engedélyezési tervet, amit akármikor nézegetve egyszerűen nem tudtunk volna javítani. Úgy volt tökéletes, ahogy volt! Minden igényünk benne volt és minden megbeszélés alkalmával Ibolya figyelmeztetett minket (milyen jól tette, kár, hogy ez korábban, a másik Tervezővel nem így történt…), mikor ér a bilibe a kezünk: „ez túl drága.” Az elkészült terv tudott mindent, amit szerettünk volna: elég hely egy több gyermekes családnak, ésszerű térkihasználás, a jó meglévő részek megtartása költségcsökkentés céljából – de mindezt úgy, hogy egy egységes képet adjon a ház.
Túl vagyunk az építkezésen, amit Ibolya simán levezényelt!
Nagyon elégedettek vagyunk, köszönjük a munkát, a segítséget, a profizmust!”

        Szatmári Család – Törökbálint


„A felvázolt koncepció nagyon-nagyon tetszik.
Feltétlenül alkalmas arra, hogy tovább lépjünk belőle.
Először is szükség lenne egy nagyságrendi költségbecslésre, hogy lássuk beleférünk-e a tervezett költségkeretbe. Ha a becsült költségek magasabbak mint a jelenlegi lehetőségeink, akkor meg kell vizsgálni, hogy az építkezés szakaszolható-e, hogy a költségek időbeli széthúzásával megteremthető legyen a szükséges forrás. Ha ez a megoldás nem járható, akkor gondolkodnunk kell a méretcsökkentésen (bár szívből remélem, hogy erre nem kerül sor).
Az alapterület, bár kissé nagyobb mint amit elsőre gondoltunk, de ez egyáltalán nem válik kárára az épületnek. Nagyon tetszenek a teraszos megoldások!
Az egész ház rendkívül praktikus, otthonos és szép!”

Frankó Család – Budapest-Csömör


„Sikerült befejeznem az Ön által áttervezett alagsori lakás felújítását, szeptembertől bérlője is van. A felkínált lehetőségek és tervek közül a C megoldást választottam, és nagyon elégedett vagyok vele, mi több büszke lakástulajdonosként mutattam meg barátaimnak, ismerőseimnek a tágas, napfényes alagsori minilakást! Biztosan megkeresem majd, amikor Fiaim kirepülnek, és a nagy lakás átalakítása lesz soron! Még egyszer köszönöm szépen a remek terve(ke)t!”

Fehér Ágota – Budapest

„Kedves Ibolya, nagyon köszönjük a tervet, nagyon tetszik! Átnézve a tervet és a magyarázó szöveget (ezért külön köszönet és hála!!!) döbbenetes, hogy mennyire másképpen is létezhet „térképzés” és milyen egyszerű is így utólag az egész probléma, mely kapcsán a segítségét kértük. Első olvasatra pár ötletétől idegenkedtem, de telefonon történt eszmecserénk után elgondolkodva arra jutottam, megfogadom ezeket az ajánlásokat! Családilag összeülünk és átbeszéljük lehetőségeinket! Még jelzem, hogy élvezettel olvastam eddig is a Blogot, ezután is így teszek!”

         Hauer Péter – Eger

Bevallom, a terv első ránézésre nem áll közel az elképzeléseimhez. Mindenesetre alaposabban áttanulmányoztam a kapott dokumentumokat, alább a megjegyzéseim:
Mindenekelőtt köszönöm a munkáját, sok hasznos ötletet fedeztünk fel, amelyen el fogunk gondolkodni. Ami komolyabb megfontolást kíván  részünkről:
A szobákat kissé kicsinek érzem. A középső tartófal (is) tömésfal, ennyire nem szeretném meggyengíteni. Kissé kacifántos, ahogy írja is.
A jelenlegi épület fölötti tetőteret nem tudom, be lehet-e majd építeni, tekintettel a tömésfalakra. Nálunk kimondottan nappali funkcióra nincs szükség, mivel pl. nem nézünk TV-t.
Az étkező-konyha-nappali funkciók egyben megfelelőek! Ez az összeolvasztás tökéletes az ajánlati tervrajzon, a bútorozáson is eltöprengünk még. A végleges döntéshez a mérleg serpenyőjébe tesszük a bővítés nélküli átalakítást is, ha lesznek már konkrét ötleteink, valószínűleg a szakértői segítségét fogom kérni. Még egyszer köszönök mindent!”

Szabó Zénó és Családja – Kápolnásnyék

Kedves Ibolya!       Eredmények: Beigazolódott a blog alapján kapott első benyomásunk Önről és a munkájáról. Ugyanazt az igényességet, odafigyelést, precizitást kaptuk. Köszönjük szépen a gyors és igényes munkát. Nagyon tetszett a végeredmény, beindította az agyunkat egyből. Folyamatosan nézzük és gondolkodunk rajta.    Továbblépés: Abban már biztosak vagyunk, hogy a korábbi Tervezővel lezárjuk a kapcsolatot, vele nem dolgozunk tovább. 🙁 Ön mutatott egy nagyságrendekkel jobb alternatívát mind eredményben, mind minőségben!!! Most már tisztában vagyunk vele, hogy lehet erre a telekre egy olyan házat építeni, ami megfelel a számunkra.”

Gönczy Alex és Családja – Hajdúnánás