Ismerj+

Üdvözöllek! Szabó Ibolya, a Térképző (építészeti tereket tervezek/alakítok) vagyok. Építkezőknek, lakásfelújítóknak, vagyis az otthont teremtőknek tanácsolok, tervezek, kivitelezek és lakberendezek, ingatlant értékelek, közvetítek.

Blogomon három fő téma köré csoportosítom bejegyzéseim:

  • bemutatok egyszerű, kreatív díszítő ötleteket,
  • épület- és lakás-átváltoztatásokat,
  • és az otthonok belső térképzésével kapcsolatban is okítok.

Bemutatkozásként nem írok tételes önéletrajzot, de néhány mondattal körvonalazom magam.

Sokéves építőipari gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezem, hiszen dolgoztam már tervezésben, kivitelezésben és értékesítésben.

Jelenleg tervezek és kivitelezek, irodai munkát végzek és helyszíni kivitelezést irányítok. Belsőépítészeti tervezői tapasztalattal is bírok, elsősorban faanyagú bútortervek tekintetében. Jól koordinálok, pontosan szervezek és hatékonyan ellenőrzök. Ismerek három tervezői CAD programot, meg két költségvetés-készítő programot, de először én is skiccpauszon vagy egy noteszlapon, színes ceruzákkal rajzolok és tervezgetek.

Építészmérnökként (É 13-0188) rendelkezem:

  • Építési műszaki ellenőri (ME-É 13-0188) és
  • Felelős műszaki vezetői (MV-É 13-0188) jogosultsággal;
  • ki ne maradjon!: ma már Ingatlanközvetítőként (703956/2022) is tevékenykedhetem! 😉

Amikor dolgozom, szem előtt tartom a hatékony és gyors munkát, vagyis az eredményorientált gondolkodást. Megrendelőimmel gördülékenységre és eredményességre törekszem. Erősségem, hogy komplexen gondolkodom, nem veszem el a részletekben, bár nagyon ügyelek rájuk is.

Szeretem a munkám, egyszerűen kedvelem a benne rejlő sokrétűséget, változatosságot és az alkotás örömét, szóval azt csinálom amit szeretek, és azt szeretem, amit csinálok.

Ha a külsőm érdekel, elmondom, hogy magas, helyes, barna hajú nő vagyok, de már e „netes” találkozásunk alkalmával úgyis eldöntöd, szimpatizálsz-e velem?! 🙂

Ha a belsőmre vagy kíváncsi, úgy tudnod kell, hogy én is csak olyan Ember vagyok, mint akár Te. Olyannak jellemzem magam, aki őszinte, nagylelkű, korrekt, teljesen normális, érzékeny, ugyanakkor temperamentumos és szenvedélyes, no meg kemény és határozott. Néha idegesítően precíz, kibírhatatlanul alapos, nagyon gyakorlatias és rengeteget kérdez.

Hobbim most éppen a sport, és – még mindig – a munkám! De vonzanak az antik dolgok is, a régiségek, a porcelánok, az ékszerek, szóval az egyedi, a finom és a gyönyörű „kézműves” holmik, mert tisztelem az alkotást, a munkát, az értelmet, az eredetiséget. Engem is taszít a hazugság, a rosszindulat, az átverés, vagy a mellébeszélés… Rendezetten élek, családi házban lakom Törökbálinton, és autóval járok a dolgaim után.


Amikor még tanultam a szakmát, később építészként is, minden tervet „papírra vetettem”, saját kézzel. Hosszú éveken át csőtollal, szabad kézzel, vonalzóval, sablonnal, de mindig valamilyen papírra dolgoztam. Jelenleg inkább számítógépes CAD-programot használok, melynek végeredménye valamilyen könnyen prezentálható és sokszorosítható fájltípus… De a papír iránti vonzódásom töretlen maradt. Ennek a szenvedélyemnek ma már más módon és másik weboldalamon hódolok:

dobozkabolt.hu

Építészként mindenféléket tervezek, de kedvencem a lakóépület, a lakás, az otthon megtervezése. Tervet, ötletet, építés-szervezést, kivitelezést, lakberendezést szolgáltatok a Te igényednek megfelelően. Mindezekben számíthatsz rám, várom megkeresésedet!
Segítek!
Hívj fel! 06-20-93-76-123
Vagy írj nekem bátran! szaboibolya@pixplan.hu
 
Ha új lakóépületben gondolkodsz, bemutatok Neked egy modern építéstechnológiát:

itt, a You Tube csatornámon.