Árak

Árkérdés?

Ahogyan Te, úgy én is, teljes mértékben a jó bérezés és méltányos munkaidő híve vagyok!


Átváltoztatás esetén: – meglévő (méretekkel ellátott) és általad szolgáltatott alaprajz alapján, belső átalakítást készítek, szöveges elemzéssel:
ez a termékeim között elsőként bemutatott Online tervezés , melynek ára alaprajzonként, bruttó 100 m² alapterületig bruttó 100.000;- Ft. Ezt a tervet megrendelésedtől számított 3. munkanapon kapod meg e-mailen. Ettől eltérő, azaz nagyobb alapterületnél egyedi árajánlatot adok.

 

Ha a fenti fordulón túljutunk, vagy éppenséggel kihagyjuk, mert például új épületben gondolkodsz, máris eljutunk az Offline tervezés első szakaszába. Telefonon vagy e-mailen egyeztetett időpontban kerül sor az első személyes találkozóra, ahol felmérjük egymást és a feladatot, körvonalazzuk a megoldási stratégiát, vagyis megbeszéljük, hogy mi a konkrét tennivalóm. Erre, a körülbelül egy órányi megbeszélésre már Neked is fel kell készülnöd, mert a Te igényeid és kéréseid mentén tudunk előrejutni! Alkalmazkodom időbeosztásodhoz, és a tervezés helyszínén találkozhatunk… Egyeztessünk, Budapestet/Pest megyét is elhagyhatom…! 😉
Ekkor, e megbeszélésen – ahol körvonalazom a megoldás lépéseit – egyszeri konzultációs díjat számítok fel, melynek összege: bruttó 105.000;- Ft. Pandémiás időszak kapcsán jegyzem meg, ez a megoldás online formában is jól működik.

 

Tehát, ide sorolom még az Online szaktanácsadást is! E-mail-váltásokkal is jól működik az építési/építészeti szaktanácsadásom. Igénybe veheted, amikor konkrét feladat/probléma megoldásában kérsz segítséget, olyan kérdéssorral (6-8 kérdés) keresel meg, aminek megválaszolásához szükséges megismernem a területre vonatkozó HÉSZ-t/Szabályozási tervet/TAK-ot…stb… és/vagy a szomszédos (esetleg szabálytalan/Te álmaid megvalósítását akadályozó) beépítéseket. Mert például új ingatlant vásárolnál, vagy a meglévő ingatlanoddal vannak bővítési céljaid, de lehet, hogy Hatóság által elutasított tervállományod van… Ez esetben írásban, ábrákkal, magyarázattal válaszolok a kérdéseidre, e szakmai konzultációm díja bruttó 105.000; Ft.

 

A munka dandárja ezek után indulhat! Mivel nincs két azonos feladat nagyságban és bonyolultságban, így itt már nem létezik tipizált ár. Tehát, minden munkára
– épületfelmérés,
– új épület tervezése,
– meglévő épület átalakítása,
– meglévő épület bővítése,

– lakóingatlan értékbecslés,

– lakberendezés,
– felelős műszaki vezetés,
– építési műszaki ellenőrzés,
– kivitelezés szervezés,
– kivitelezés

külön árajánlatot állítok össze – a feladatra szabott konkrét tartalommal – melyet a találkozónk után, vagy az e-mailben eljuttatott igényeid beérkezésétől számított 3. munkanapon elküldöm részedre, e-mailen.

Tájékoztatásul: az építészeti tervezésnél bruttó 9.900;- Ft/ bruttó m² árról indulok.

Úgy tartod, ez a szolgáltatás drága? Ennyiért adom, hogy megvásárold! Ha olcsóbban adnám: sokkal, de sokkal több dolgom lenne, és nem maradna elég időm arra, hogy Veled eleget! foglalkozzam, és Neked igazán jó munkát végezzek! Gondold csak végig! Az az építészmérnök vagyok, aki számodra a legkedvezőbbé tudom tenni adott beruházásod!
Cserébe alaposan körbejárom a lehetőségeket, igényeidet és életviteledet teljes mértékben feltérképezem, majd mindezek ismeretében, együtt döntünk a vagyonodról!
Igen, a vagyonodról, hisz az otthonod is a vagyonod része!
Ne feledd, nem csupán tervcsomagot kapsz tőlem! Az otthonod tervi megjelenítését adom!

Ennyi, a végére is értünk! Ha ajánlatom elfogadod, írásban leszerződünk, és megnyomjuk a start gombot! Ne habozz, értelme és értéke lesz közös munkánknak! Rendelj, vásárolj tőlem! Köszönöm! 🙂