Újabb megoldások

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 

 

Változatok egy témára

Múlt alkalommal már bemutattam Ágneséknek tervezett átalakítást, ahol a hálóblokkot az eredeti helyén bővítettem.

Az átváltozás első ajánlata, még több alaprajzi lehetőséget rejtett Megrendelőm számára, és telefonos egyeztetésünket követően bizony ezeket az újabb alaprajzi változatokat is ábrázoltam, hogy mérlegelni lehessen a kialakult megoldásokat!

Tehát pró és kontra érveket sorakoztattak egymás mellé Ágnesék valamennyi változat kapcsán. Sőt felmerült a kád zuhanyra történő cseréje is! 😉

Az átváltozás célja, miszerint a lakás hálóblokkja maradjon a helyén, legyen káddal és két mosdókagylóval ellátott fürdőszoba, és létesüljön a meglévő 2 szoba helyén 3 jól használható (háló)szoba, gyakorlatilag mindegyik variációban teljesül!

Mutatom az 1. módozatot:

A tervlapon a fürdőszoba a kéménypillér másik oldalára vándorolt, ezáltal a Háló2 mérete növekedett…

Mutatom a 2. módozatot:

A tervlapon a fürdőszoba egy zuhanyzóval bővült…

Mutatom a 3. módozatot:

A tervlapon a fürdőszobában a kéménypillér mögé került a kád. Ez nem túl elegáns megoldás a kád használatakor…

Amit kifogásolok ezen újabb változatokban, hogy a fürdőszoba a nappaliból érhető el. 🙁

A tervlapokon az íves szaggatott vonal a meglévő, és lehetőség szerint megtartandó üvegtégla-felületet és a világítást tartalmazó gipszkarton frízt mutatja:

Ágnesék a hétvégén valamennyi változatot „el fogják játszani” otthonukban, majd körülnéznek néhány fürdőszoba szalonban és meghozzák a számukra legjobb döntést! 🙂 🙂 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .