Apró projekt is projekt!

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

Megvalósulás

Az elmúlt évben blogoltam egy gazdasági épület létjogosultságáról, megvalósíthatóságának nehéz körülményeiről… Lassú folyamat volt, de tervi szinten, végül is pozitív eredménnyel zárult.

Itt olvashatod ismét:

a folytatást pedig itt:

Azóta 3D-ben is áll a projekt!, azaz: Megvalósult!

Van, aki legyint, és azt mondja: – Ez túl pici! Van, akinek ez óriási előrelépés lehet, egyedi céljai megvalósításában!

Norbert egyedi célokkal tervezi életét, teljesen egyedül valósítja meg azokat lépésről lépésre. Saját YouTube csatornáján is beszámolt „közös siker-projektünk”- ről!

Nézd csak:

A Főszereplő a 11. perctől méltatja a Térképzőt! 😉

Bevallom, jó ezt meghallgatni! Jó látni az elégedett Építőt! Azóta élőben, egy villámlátogatásom alkalmával találkoztunk is, ahol az épület további belső kialakításának lehetőségeit vizionáltuk.

Újra és újra megismétlem: a Térképző (én, az építész) a Te igényed szerint tervezi az „otthonod”, úgy, hogy Neked az legyen a legjobb, lehetőség szerint „majdnem minden” szempontból! Ezért hallgasd meg tanácsait, okosan mérlegelj!, tudd, van némi tapasztalata és rutinja is! Sok-sok megvalósult „otthon”-a! Tégy így azért, hogy projektzáráskor majd Veled együtt örülhessünk a végső eredménynek!   

*Apróbetűs rész: kezdetben a projekt-tulajdonosokat átnevezem, keresztnevük kezdőbetűik egyeznek csupán blogjaimban, tehát: álnéven szerepelnek (személyiségi jogok…). Valódi együttműködés után, akik felvállalják magukat e fórumon is, saját nevükben nyilatkoznak, hallatják hangjukat/véleményüket!

2 hozzászólásto Apró projekt is projekt!

  1. Nemmondom Meg szerint:

    Filmbeillő sztori!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .