Adatvédelem/Jog


Adatvédelem – Jogi nyilatkozat

Honlapom tartalma saját szellemi alkotásom, mely jogi védelem alatt áll, írásos engedélyemmel felhasználható vagy idézhető, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás mindig feltüntetésre kerül! Minden jogosulatlan felhasználás napidíjat von maga után, ami 50.000;-Ft+Áfa/mondat vagy kép naponta. Felhívom figyelmed, hogy a másodközlésnek meg kell felelnie a BTK 1978.évi IV. törvény, és a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény megfelelő paragrafusainak.
A weblapomon elhelyezett közléseim a nyilvánosság tájékoztatását is szolgálják, igyekszem mindent megtenni azért, hogy az itt közölt információk pontosak, és teljesek legyenek. Az oldalakon esetlegesen elhelyezett linkkel hivatkozott, más személy által fenntartott külső oldal(ak) tartalmáért engem semmiféle felelősség nem terhel.
Ugyanakkor fenntartom a jogot magamnak, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljek és annak azonnali megszüntetését kezdeményezzem.


Adatkezelési és felelősségi nyilatkozat


Az általam működtetett internetes hozzászólásokhoz, illetve hírlevélre való jelentkezés regisztrálására adatokat kérek be, a szolgáltatásomat használni kívánó magánszemélyektől. A regisztrációs eljárás során a kérdések útján bekért adatokon kívül egyéb (így például a bejelentkezés helyére, a bejelentkezéskor használt szoftverek típusára, vagy a bejelentkezés időpontjára utaló) adatokat semmilyen módon nem gyűjtök, és nem szerzek meg.
Az ügyfél-regisztrációs eljárásban beszerzett adatokat, kizárólag az ott megjelölt célra használom fel, nem egyesítem más forrásból származó adatbázisommal. Ezen eljárás során beszerzett adatokat harmadik félnek semmilyen formában nem adom át, és minden tőlem elvárhatót megteszek a rögzített adatok titokban tartásáért, de nem vagyok felelős az adatok esetleges hardver- vagy szoftverhiba miatti nyilvánosságra kerüléséért. Ezen elvek rögzítésekor figyelembe vettem az 2011. évi CXII. törvényt, a személyes adatok védelméről, továbbá az 1998. évi VI. törvényt, mely az egyének védelméről szól a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone