Az új konyhabútor

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 
 

E heti átváltozás: Az új konyhabútor

 


Tavasz van, minden(ki) megújul, átváltozik! 😉
Úgy másfél hónapja mutattam itt egy parkettaburkolatos konyhát. Az a konyha is a svéd áruház egyik népszerű konyhabútor-típusával készült. Az eddigi Faktumot is szerettem, és bátran ajánlottam, így kíváncsiságból – tegnap – gyorsan végignéztem mit tud ez az új, a reklámokból megismert Metod márkanevű konyhacsalád.

 

Valóban új minden:
– a szekrény-vázak,
– az ajtók,
– a fiókok, még
– a sarokpántok is.


Ez az új konyha, mely korlátlan lehetőségeket kínál:


A konyhatervező programjukat is lecserélték. Tájékoztatásuk szerint, a Metod
széles skálán mozgó elemfelépítése egyedi megoldások kialakítását biztosítja, mert velük jobban kihasználhatjuk a teret, és több funkcionalitást adhatunk konyhánknak.


Az árszint nem változott, a konyha-galériában olcsóbb és drágább osztályt is mutatnak.
Az előlap választék – kétszer számoltam meg – 20-féle!, és különböző stílusokra bontható.


A modern, valóban modern. A klasszikus, mintha még klasszikusabb lenne. Ezen kívül van még 5-féle előlap, aminek méretrendje ugyan korlátozott, tehát nem terjed ki minden elemre.


A Metod méretrendje nem egyezik a korábbi méretrenddel, ezért a kettő (sajnos) nem kompatibilis!
Az új méretrend 20 cm-es ugrásokkal: 20, 40, 60, 80 cm szélességben és 40, 60, 80, 100, 140, 200, 220 cm magasságban elérhető.


Úgy látom, nagy hangsúlyt fektettek a még jobb térkihasználásra, mert az új rendszer a kisebb terekhez is jobban idomul.


Nekem tetszik ez az új is! A letisztultságot képviseli a sok fehér konyha, és hidd el, igazán jól néznek ki!


Inspirálódáshoz, ötletgyűjtéséhez egy áruházi sétát mindenképpen javaslok, akár van berendezett konyhád, akár csak tervezed, hogy lesz ! 🙂 Segíthetek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .