Mezőgazdasági projektem

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 
 

Csarnok és iroda


4 éve „társterveztem” az Alföld területén, egy ipartelep induló objektumait. Az Építtető mezőgazdasági támogatásért pályázott a teljes projekt létrejöttéért, melynek e két új épület csak elenyésző része.


Az elmúlt héten volt szerencsém látni, hogy a Vállalkozás működik, a két tervezett épület is áll, és jó minőségben sikerült a kivitelezés. Tudod, ez önmagában is jó dolog, mert kis boldogságot érez ilyenkor az ember, hogy tőle 150 km-re is működnek a dolgok, így, távtervezéssel.


Mi több, ezek az épületek terv szerint valósultak meg. A csarnok épület mezőgazdasági géppark szerelő/javító üzeme, egy kamionmosóval.


A kiszolgáló épületet a projekt – és talán mondhatom, hogy a mezőgazdasági/ipari kistérség – irányítóközpontjaként működtetik.


Szoros költségvetés ellenére, láthatod, hogy az irodaépület homlokzati díszítésére bővebben áldoztak, mint ahogyan azt annak idején terveztették!

A homlokzati falfelületen alkalmazott jelentős mennyiségű ragasztott, barnásvörös téglaburkolat és a sötétbarnára mázolt ereszalja családi ház- megjelenésűvé alakította a 100 m²-nyi hasznos alapterülettel bíró irodaházat.


Tulajdonképpen nem is bánom, hisz hangulat is kedvesen családi, még a díszkerteket is megvalósították társadalmi munkával. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .