Természetesen…

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 
 

E heti kreatív helyett meglátogattam Szüleimet

 

Anyukám a kertbe invitált, nézzünk körül, hisz tavaszodik! Ma 2014. január 20-a van. Itt hó még nem esett, a madarak csivitelnek, a természet a tavaszt, a megújulást hirdeti.

 

 


Természetesen nem hagyom abba a blogolást,
a Heti kreatív-ot is folytatom majd, de a papírok hajtogatását megpróbálom más irányba terelni, és ezen a honlapon a ház, a lakás és otthonteremtés marad a fő témám.

Természetesen továbbra is tartom magam ahhoz, hogy saját gondolataimról írok, így nem foglalkozom mások munkáinak, mások lakásainak értékelésével, hiszen nem akarom megmondani azokról a „tutit”.

Természetesen továbbra is saját képeket töltök fel munkáimból, ötleteimről és magyarázó ábráimat is inkább magam megrajzolom.

Természetesen – Megrendelőimnek és Olvasóimnak továbbra is jelzem, ha valamilyen térképzéssel nem értek egyet, elmondom javaslataimat, ötleteimet, de a döntést nem ragadom magamhoz.


Természetesen továbbra is várom kérdéseid, kéréseid!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .