Van 5 perced?

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 
 

E heti kreatív ötlet: Van 5 perced?

Igen? Akkor lepj meg valakit!
A/4 lapot találsz az asztalodon, keress hozzá egy papírvágó ollót! Kell még vonalzó és ceruza!


Ó, és szükség lesz valami apróságra is!

  • Helyes cukorkák?
  • Apró csokicsodák?

 

Óra indul!

Nézd csak a szabásmintát! A fekvő A/4 méretű fénymásolópapírra „szerkeszd fel” halványan az alapot, a bal oldali felső kereszt-alakot! Vágd ki ollóval a formát! A bevágást se felejtsd el, ezek a szárnyakat rögzítik majd!

Ezt a mintát felhasználhatod majd „sablonként” is, amikor újra kreatívkodni van kedved! Így, egy papírlapból összesen, akár 6 db tartócskát nyerhetsz! A ceruzás szerkesztővonalakat radírozd ki! Ha valóban ez a sablonod, gyorsan körberajzolod még ötször!

Majdnem készen vagy! Hajtogasd dobozkádat a képek szerint, először a rövidebb szárnyakat lapold egymásra, majd – ellentétes oldalukon vágott hasíték mentén – a hosszabbakat akaszd össze!

Letelt az 5 perc! Kész! A finomságot bele tenni, el ne feledd!

Tessék? Még nem telt le az 5 perc? Maradt időd? Írd rá, kinek adod! 🙂 Jó munkát! Évának adom, meg Szilvinek, meg Aminának, meg Dórinak, meg Csabinak, meg Martinnak, meg kap még Gyuszi….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .