Színes szőnyegpadlónk lesz!

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

Irodák padlóburkolata

György vállalkozását költözteti egy önálló budai ingatlanba, aminek belső átalakítását is terveztem. A kivitelezés finisében még a burkolati tervet is elkészítettem, mert a választott hazai forgalmazó bizony ódzkodott a feladattól. 😉

György lapozható katalógusból, apró termékminták tapogatásával választott szőnyegtípusokat, de sajnos oly módon, hogy a modulméretekre nem volt kíváncsi, vagy Ő észre sem vette, hogy eltérő méretrendűek a preferált színkombinációk. Az alap szőnyegmodul méretrendje 50 x 50 cm, a díszítő elemek méretrendje 75 x 25 cm.

Mivel nincs lehetetlen dolog, ezért megpróbáltam passzítani a két méretrendet. Ebben a formában sikerült: amolyan „zongara-billentyűzet” hatást értem el.

Györgynek kicsit aggódva mutattam a burkolatkiosztás terveit, de Ő lelkes maradt, és jóváhagyta az általam kreált kiosztásokat.

4 hét alatt megérkezett mind az 5 szőnyegtípus a 600 m²-nyi irodaterületre.

Az 5 szintes épület szintenként más üzletági divíziót képviselve, más-más színt kapott.

Legfelső szinteken a zöld szín dominál:

Lejjebb a kék!:

A vezetői szobák erőteljesebb, sötétebb, komolyabb, üzletiesebb stílust kapnak:

És a piros egy része is már alakul legalul!:

A Burkolók mellett minden szakág jelen van, mert 2 nap múlva megkezdődik a költözés! A képek a majdnem készen vagyunk! – állapotát tükrözik: így van, ahol éppen porszívóznak, máshol a fan-coilt szerelik, de itt-ott még létrázik a Festő, és „csoportokba verődve” dolgozik az IT-csapat a Villanyszerelőkkel karöltve.

Közben már érkeznek az iroda-bútorok is! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .