Mi az? Tejeskanna szárazvirággal? Padlóváza!

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, ha megengeded!

E heti kreatív ötlet

Ez is egy egyszerű, kreatív, gyorsan megvalósítható ötlet, olcsón megvásárolható, esetleg elfekvő otthoni dolgokból, vagy a felesleges, öröklött, megunt és kidobandó holmikból. Ma ismét szárított virágra lesz szükség, meg valami nézhető régi edényre, vázára, korsóra…!

 

Választásom a barna tejeskannára esett

Ma – a reggeli indulásnál – a garázsban matattam és megláttam a tavaly begyűjtött száraz-virágaimat… Hazafelé kitaláltam, hogy vázába rendezem őket. Persze a célnak megfelelő vázát nem találtam itthon. Ellenben egy zománcozott, régi, ütött-kopott tejeskannát felleltem… Múlt századi cseppkoromban, még a 70-es évek közepén, a 3,60 Ft-os kenyér mellé én is vásároltam bele tehéntejet a boltban, amit azután otthon, Anyukám, már a reggelihez is felforralt 🙂

 

Ezt a tejeskannát elmosogattam, a tetejére most nincs szükségem, de jó lesz még majd az is valamire!
A kanna aljára öntapadó filcet ragasztottam, mert így könnyen arrébb tudom majd tolni takarításnál. A száraz-virágokat szétválogattam, osztályoztam. Azután csokorba rendeztem és beletettem a kannába. Kincses komódomból még elővarázsoltam a 200 Ft-os pávatollakat, így ezek is a virágok mellé kerültek.

 

Elkészültem, nálam a konyhába került a padlóváza.
Az egész kunszt vagy 15 perc alatt megvolt, rendrakással és porszívózással együtt! Na jó, nekem most tovább tartott picivel, mert nincs itthon operatőr, így magam dokumentáltam a lépéseket!
Próbáld ki Te is! Jó munkát kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .