Díjat kaptam!

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 
 

E heti átváltozás helyett: Díjat kaptam!

 


Pontosabban az építész blogom kapta. A blogomat meg én gründolom, így végül is én kaptam! Hurrá és köszönöm szépen!

 


Liebster Award díj! Hurrá!


Tegnap este, a munka befejeztével, lazításként még felnéztem a Facebook oldalára, ahol az első, üzenőfalon megjelent bejegyzés Benke Éva REDBEEdesign honlapjára vitt. Ott tudtam meg, hogy Éva megkapta e vándordíjat, és Ő 11 embernek tovább is adta!
 
Én is megkaptam e díjat Tőle! Bevallom, őszintén meglepődtem, és gyorsan utánanéztem a dolognak. A Liebster Award díj olyan vándordíj, amely Németországból indult, és aki megkapja, annak válaszolnia kell a díjat adományozó kérdéseire, majd tovább kell adnia kedvenc bloggereinek/bloggerináinak e vándordíjat.
Nem vagyok nyelvzseni, de a szó szerinti fordítás: „legkedvesebb díj”. 🙂
 
Így azt gondolom, ez a díj egyfajta megerősítés, vagyis a tevékenységem elismerése, és blogom iránti lelkesedés. Még „csak” bő 1 éve blogolok, mégis lelkes kezdőnek tartom magam, és ezt a meglepetést is első sikerélményeim közé sorolom!
Köszönöm Éva! Nem adom tovább Neked a díjat, de tudod, hogy Te is „legkedvesebb” vagy nekem! Ha Évát még nem ismernéd, elmondom Róla, Ő a kézművesek és művészek webdesignere! Arculatot, logót és teljes webdesignt is készít! De arról is tudomásom van, remek kézműves múltja van, szerteágazó technikákkal!
 
Éva, most válaszolok a feltett kérdéseidre:
1. Mi volt az a momentum, ami miatt elkezdtél foglalkozni azzal, amiről a Te blogod is szól?
Szakmai ártalomnak jellemezném, hisz építész vagyok, és az otthon-teremtésben élem ki kreativitásom jelentős részét. Mivel az én otthonom készen van, igyekszem másoknak segíteni minden lehetséges módon, tervezéssel és megvalósítással!
 
2. Ha nem tudsz írni a blogodba éppen, hogyan inspirálódsz?
Már nagyon régóta nincs ilyen problémám, mindig van mondanivalóm, nem feltétlenül tudatosan felépített sorrendet követek, egy-egy valódi feladat inspirál bejegyzésre.
 
3. Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?
Fürdőruhát és napszemüveget! 🙂 És kézi szerszámokat is, hogy házikót építhessek magamnak! A gyakorlatiasságom úgysem tudom levetkőzni! 😉
 
4. Mit tartasz missziódnak az életedben?
Nem misztifikálom túl e dolgot sem, egyszerű küldetésem az építész-honlapom és blogom által, hogy jó és kevésbé jó példákat mutassak, minden otthon-teremtéssel kapcsolatos dologban. Aki követi „munkásságom”, látja két irányban orientálódtam, mutatok otthon átváltozásokat egyszerű eszközökkel, és péntekenként építészeti témában okosságokat magyarázok közérthetően.
Most következzenek az általam díjazott blogok, és íróik!
 
Akik tőlem kapják, és a sorrend gyakorlatilag tetszőleges:
 
Abonyi Anita: a Nőfejlesztő gazdája! Anita nagyon gyakorlatias példáival önbizalomra és motiváció felismerésére tanítja – elsősorban – a Nőket!
 
Kereki Krisztina: a Manogyöngy alkotója! Krisztina három kicsi gyermeke mellett aktívan gyöngyöt fűz, még webáruháza is saját kincseivel van tele.
 
Szabó Katalin: a Katiötletek kitalálója és megvalósítója! Katalin agyon aktív nyomdai ötletgyáros. Mindent kinyomtat, még a lehetetlent is!
 
Kissné Sági Anita: a Játsszunk együtt óvónénije és anyukája! Anita blogjának követését minden ovis korú gyermekes szülőnek ajánlom kreativitásra nevelő játékötleteit!
 
Okszimec Krisztina: a Stresszmentes költözés tulajdonosa! Krisztina nem stresszel a költözésen, hanem simán megoldja!
 
Tóth Judit: a Weblabtitkok oktatója! Judit márkaneve: Drupal Lady, aki mindent tud a weblapok hátteréről! Meg az elejéről, végéről és közepéről is.
 
Kérdéseim hozzátok, Lányok:
 
1. Melyik volt az a pillanat, ami oly hatással volt az életedre, hogy azonnal blogírásra adtad fejed?
2. Mi a kedvenc gyermekkori emléked?
3. Min dolgozol, mit tanulsz, hogy előbbre lépj?
4. Mi a kedvenc időtöltésed, milyen módon lazítasz?

 
Végül kellemes blogolást kívánok Nektek, és kíváncsian várom a válaszaitokat saját blogotokon! 🙂 Hajrá!

2 hozzászólásto Díjat kaptam!

  1. Anita szerint:

    Kedves Ibolya, szeretném Neked továbbadni (és viszonozni) a Liebster-díjat! További remek térképzést és sok hasznos szakmai kihívást neked a blogolás mellett! 🙂

    Anita
    http://nofejleszto.hu/dijat-kaptam/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .