Heti kreatív ötlet – húsvétra készülve

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, ha megengeded!

Heti kreatív ötlet

Ez is egy egyszerű, kreatív, gyorsan megvalósítható ötlet, íróasztalod körüli dolgokból, vagy a felesleges, megunt és kidobandó holmikból. Ráadásul ebbe a kézi alkotásba még a gyerekek is bevonhatók!

 

Húsvétra készülve

Ma is elég szomorú idő van, és csípős hideg is, mert a hőmérő csupán +2 °C-ot mutat. Bár reggel 9-kor még sütött a napocska….De azután meggondolta magát….

Jön a húsvét! És el kellene kezdeni a tavaszi nagytakarítást. Brrr….! De meggondoltam magam én is, mert ablaktisztítás helyett, inkább az ablakdíszítést választom! Tarts velem!

 A Te otthonodban is van színes papír, vagy elrontott, nyomtatásból megmaradt „jó- lesz-még-valamire” lap. Ezek mellé kell még olló, ceruza, snitzer.

És kell egy sablon. A sablont kb. 20 éve találtam egy lakásfelmérés alkalmával az összekötözött újságpapírok tetején. Akkor, csak úgy megtetszett… Most ideszkenneltem, így ha a képre jobb egérgombbal kattintasz, Kép mentése más néven-nel tudod elmenteni és a kívánt méretben kinyomtatni, így azonnal lesz Neked is egy sablonod!

A sablonod körbevágod, majd a saját színes-lapodra helyezve körberajzolod, azután körbevágod, és készen is vagy!

Egy apró celluxdarabkával az ablaküveg belső felére ragasztod. Aztán pedig gyönyörködsz munkádban, innen bentről, a jó melegből! A járókelők meg kintről csodálják ablakod!

Jó munkát! 15-20 perc az egész! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .