Love

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, ha megengeded!

 
 

3d LOVE 🙂

Múlt heti kreatívban is említettem, hogy a július és augusztus a házasságkötések hónapja… Akkor házassági évfordulóra készítettünk ajándékot: Családi album?,

Ma „csak” egy eljegyzésre kreatívkodunk! De akár baráti esküvőn is ajándékozhatsz ilyen egyszerű holmit, tudod, amikor csak a házasságkötési ceremóniára vagy hivatalos a templomba vagy a házasságkötő-terembe…

 

A térbeli LOVE felirat, avagy LOVE 3d-ben…

El kell menned egy kreatív hobby boltba, és párszáz forintért vásárolnod kell! Tehát a hozzávalók:

  • fa lap,
  • fa betű(k)
  • fényes lakk/akril festék
  • szatén rózsafejek.

Otthon pedig előveszed a barkácsoláshoz szükséges profi

  • snitzeredet,
  • ecsetedet,
  • és folyékony ragasztót.

Szeretem anyanyelvünket, de takarékos vagyok, így angolul kreatívoztam össze az üzenetet. 🙂
Választhattam volna a keresztnevek kezdőbetűit is, de azok közé & jelet most nem találtam.
A betűket egymás mellé fekteted, megméred milyen hosszúságú a szó, mert ilyen hosszúságú falapra lesz szükséged, és a falapból egy keskeny részt a snitzerrel levágsz.

A falapra ceruzával rájelölöd a betűk alját és talpacskáit, majd a jelölés helyén a falapocskába hornyot mélyítesz éles snitzereddel. Ezt azért kell megtenned, mert a feliratot majd kézbe veszik, forgatják, nézegetik, így stabilabban bírja majd a gyűrődést.

A kivájt hornyokba/mélyedésekbe bepróbálod a betűket, ha jól „beleférnek”, akkor ezzel a résszel készen vagy. Jöhet a ragasztás. A Technokol a legjobb, 1 óra száradás után az enyém atombiztosnak tűnt, egy reklám újságon az egészet készre festettem!

Újabb 1 óra múlva a rózsafejeket a betűkre ragaszthatod! És készen is vagy!


Ha akril festékben gondolkodsz, a választék oly széles, mert van matt, fényes, gyöngyház, metál, csillogó metál, sőt még sötétben világító is! Az enyém csak matt vörösben pompázik!
Jó munkát! Fejleszd tovább ezt az egyszerű ötletet és mutasd meg mire jutottál! 🙂 Munkádat szívesen bemutatom itt, egy E heti kreatív-ban! Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .