Helyreigazítás: kockaház

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

Traktusméret, amit benéztem… 🙁

Múlt alkalommal egy kockaház átváltoztatását mutattam, annak is a földszintjét:

Ma a ‘tetőtérbe lépdelünk’- helyett helyreigazítok!

Szó szerint (is)!

Bevallom, benéztem valamit. Egy egész traktusméretet, amivel csak a helyszíni felmérést követően szembesültem. 463 cm-t 403 cm-nek láttam/olvastam az eredeti terven, és a részméreteket nem adtam össze ellenőrzésképpen… 🙁

Vagyis, a falvastagságokat és a rosszul olvasott méretet egyszerűen kivontam a kerek 10,00 méterből. Hibáztam. 🙁

Így lett az udvari traktus nagyobb, mint az utcai.

Csupán annyi a mentségem, hogy… írhatnám. Szerencse a szerencsétlen helyzetben: az általam felmért adatok alapján az alapkoncepció nem változott meg, Balázs örömmel értesült a vizes helyiségek bővített területéről, így az önálló gardróbot el is engedtük.

Tehát, így módosult a földszint:

Esendő vagyok magam is, így elismerem, hibáztam. Nem takargatom, még akkor sem, ha ez a hiba egyszerű figyelmetlenségből következett be, ami igazán nem jellemez engem. Siettem. ígérem, lassítok egy picit. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .