Nem szeretjük a házunkat!_2

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, ha megengeded!

Felmegyünk a tetőtérbe!

Ica és Samu 17 éve élnek…vagyis lapozz vissza:

Ma, az átváltoztatás tetőtérre vonatkozó részét mutatom:

  • A tetőtérbe vezető lépcsőn közlekedőbe jutunk, a lépcsőt nem szükséges korrigálni/változtatni/áthelyezni.
  • A meglévő-megmaradó fürdőszoba felszereltségét bővítettem/változtattam, hisz itt kapott helyet a mosás/szárítás lehetősége is. Ez a tágas fürdőszoba a gyerekek fürdőszobája lehet(ne), mivel közeli elhelyezkedésű szobáikhoz.
  • A két ‘gyerekszoba’, melyek egymás tükörképei, közel azonos alapterülettel és bútorzattal kialakítva. A franciaágyas ábrázolás az elhelyezhetőség lehetőséget mutatja,… pár éven belül felnőtt igényként jelenik meg ez úgyis.
  • A fürdőszobával szemben elhelyezhető egy önálló gardrób/járható szekrény, pl. az utazások és egyéb kellékek tárolására is szolgálhat.
  • A szülői háló saját zuhanyzót kapott.

A teljes lakóépület átváltoztatásához készítettem költségbecslést is, ahol szerepelt a két szintnyi lakásbelső átalakítása. Az új helyiségek létrejöttével ez a minimális beavatkozás is teljes körű beltéri felújítást indukál: vagyis teljes épületgépészet, teljes épületvillamosság korszerűsítése mellett számoltam még a befejező szakipari munkákkal, mint: beltéri falazatok, burkolások, festések, homlokzati nyílászárók, beltéri ajtók… stb. tekintetében. A cserépfedés kiegészítő hőszigetelés után visszahelyezhető.

Ica és Samu, a kalkulációt meglátva elengedték a projektet. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .