Rendelőmet alakítom

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

Profilváltás

Milla, eredeti foglalkozását tekintve közgazdász. Viszont 8 éve pályát módosított, azóta lelki támogatást nyújt. Az „élethibák korrigálását” végzi, az elakadásokhoz nyújt segítséget, elsősorban fiatal felnőttekkel foglalkozik.

Először a saját lakásukban fogadta a Barátait. Onnan egy ú. n. Ezoterikus Centrumban bérelt aprócska helyet és heti 6 időpontot. Most jutott el oda, hogy eldöntötte, saját Rendelőt alakít ki.

Egy magasföldszinti, irodaházi parkolóra néző lakást választott ki e célra. Ennek átváltoztatásában kérte segítségem.

A meglévő lakás erősen lelakott állapotú. Milla szerint sorolt előnye

  • a tájolása,
  • a fürdőváros jó környéke, és
  • a távfűtés megléte! 😉

A bemutatásra kerülő alaprajz, Milla által elfogadott változat, ami már egy majdani hasznosítási igényt is igyekszik figyelembe venni!

  1. A bejárati ajtót megfordítottam. Egy viszonylag tágas előtérbe lépünk, ami egy padlótól-mennyezetig beépített gardróbba is elvezet, ugyanakkor feltárul a Rendelő.
  2. A korábbi fürdő a helyén maradt, a kád helyett elegendő lesz egy zuhanyzó. A mosdó pultos kialakítása a mosógépet is fogadja.
  3. A konyha teakonyhává alakul, és étkező-asztallal étkezésre alkalmas terület is létrejön.
  4. A Rendelő azon beszélgetések helyszíne lehet, amikor a segítségre szoruló kísérővel, vagy a családjával/szüleivel érkezik.
  5. Míg a korábbi kicsi hálószoba tovább zsugorodott, így „kuckóvá/fülkévé” vált. Intimitását talán tolóajtók is segítik majd, mind a Rendelő, mind a gardrób felől.

E pillanatban Rendeltetésmód változásra irányuló eljárást nem indítunk. Egyelőre ehhez Milla Családja ragaszkodik…

Tehát, mi illethetjük a helyiségeket a tevékenységhez kapcsolódó helyiség-nevekkel, de egy szempillantás alatt lakássá változtathatónak kell lennie az ábrázolt kialakításnak ezen a 36 m²-en! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .