Városi és félemeleti lakásunk lesz!

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 
 

E heti átváltozás: Félemeleti és parkra néz!

 


Edináék fél éve keresnek lakást ebben az alföldi városban. Ez a lakás fél emeleti, cca. 55 m²-es és egy parkra néz. A lakás jó állapotú, csakhogy a 70-es évek halványkék / fehér csempéje és a sárga-fehér színű mettlachija mára kissé megkopott…

 


Határozott elképzelés volt Sándor és Edina részéről, hogy a konyha mögötti 5,40 m² alapterületű szoba, a maga 1,84 m szélességével, az nem szoba, tehát ők lemondanának róla, és mindenképpen válasszuk külön a fürdőszobát és a wc helyiséget.


Nézzük az átváltozást:


Nézzük az átváltozást:
 
1. Az előszoba a helyén maradt. Nincs más lehetőség!
 
2. A közlekedő szélességét növeltem és a volt hálószobába tettem át a konyha-étkező terét. Az ajtónyílást itt szélesíteném.
 
3. A nappali szoba a helyén marad, de nincs válaszfallal a konyha-étkezőtől elválasztva, csupán a padlóburkolat és a térben álló bútorok határolják el egymástól a funkciókat. Így együtt a nappali tartózkodás élettere 31 m²-nyi.
 
4. A pici hálót akkorára növeltem, hogy legalább egy franciaágy ideférjen.
 
5. Az innen nyíló fürdőszobát csak a fiatal pár használja.
 
6. Az előszobából egy háztartás helyiség nyílik, ami a vendég wc-t is rejti.
 
7. Az előszoba mélységét egy közlekedő-gardrób csökkenti, hisz a hálóba alig fér ruhás-szekrény.
 
A vizes helyiségek áthelyezésére az adott módot, hogy a lakás alatt, a földszinten, garázsok és tárolóhelyiségek vannak. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .