Új termék a polisztirolbeton családi házak táján

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

 
 

E heti okosság: Polisztirolbeton tégla


Ha követed oldalamat, emlékszel arra, hogy rövid videókat is készítettem – a YouToube oldalamon – olyan könnyített szerkezetű családi házak építéséről, amelyekhez építész-tervezői és kivitelezői közöm volt és van.


Mindegyik filmem üdvözléssel és azzal bemutatkozással indul, hogy elmondom, építész tervezőként dolgozom, és már 7 éve foglalkozom olyan könnyített szerkezetű családi házak tervezésével és kivitelezésével is, ahol polisztirolbetont használunk építőanyagként.
 
Például:


 


Ennek kapcsán, egy új fejezet indul szakmai tevékenységemben, mert tegnap elkezdtünk felépíteni egy olyan általam tervezett családi házat, ahol a polisztirolbeton építőanyag „tégla”-mivoltában lesz jelen!


Persze majd igyekszem új filmeket forgatni, az újdonságot közelebb hozni, de a tájékozódásban segítségedre lehet más információ is, például az, hogy a tervlap.hu tegnap „innovatív” építőanyagként mutatta be a teljes építési rendszert.


A cikk kedvező műszaki jellemzőket említ általánosságban, és arra is felhívja a figyelmet, hogy a termék- és elemkészlet a CPR adattárban már bárki számára elérhető, így az egyes elemek műszaki paraméterei egyenként megismerhetők.
 
Új mérföldkövet jelent a polisztirolbeton-építéstechnológia fejlődésében a polisztirolbeton-tégla, mint teherhordó falazó elem:


A polisztirolbeton-építéstechnológia elemkészlete hazai tervezéssel, hazai gyártásban készül.
 
Minden ilyen lakóház lehet egyedi tervezésű, így az építtetői igényeket nem szükséges ajánlott típustervek közé szorítani. A tervezést és kivitelezést az építési technológia folyamatosan ellenőrzött és minősített Tervezői és Kivitelezői végzik, mint pl. én, a Térképző… 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .