Nyomtatásban egyik polisztirolbeton házam

Itt, a Blogomon, nem olvashatod szerelmi horoszkópod, nem adok öltözködésedhez aktuális divattippet, és ma sem küldök ingyenes rúzsmintát! Inkább a Ház, a Lakás, az Otthon témakörébe invitállak…, tarts velem!

Építkezők Katalógusa 2020

Idén, negyedik alkalommal mutatkozom be nyomtatásban polisztirolbeton lakóházzal. Korábbiak, sorrendben itt:

2017. : Nyomtatásban

2018. : Újra nyomtatásban

2019. : Nyomtatásban harmadszor

Jelenleg három nagy méretű lakóházam épül polisztirolbeton-építéstechnológia alkalmazásával a szomszédos nagyvárosban, azonos fázisban, átadás előtti kivitelezési szakaszban, de csupán az egyik Házaspár vállalta a „szereplés”-t!

A tavaszi nyomtatott Építkezők Katalógusa 2020 magazinban egy modern, kétszintes, lapostetős polisztirolbeton házam mutatkozik be. A cikket február közepén állítottam össze, akkor még épp szerkezetkész volt az épület, amiről már meséltem is:

A kiadványban az alaprajzok mellett csupán a látványtervek jelentek meg. Ráadásul azok, melyeket az Építtető készített! Igen, Ő, mivel annak idején építésznek készült, csak menet közben informatikussá képezte magát! 🙂

A valóságban a lakóépület az átadás felé halad, június végén beköltöznek, már a belső fal és padlóburkolás folyik…

Készítettem néhány friss/színes képet, hogy lásd: tervekből valóságot lehet létrehozni!

Közérthető tudásanyagot és információt itt, a YouToube oldalamon találsz!

Narrátori minőségben mutatom be a polisztirolbeton építéstechnológia kivitelezési fázisait, csupa-csupa gyakorlatias építési – titkot is megosztok! 😉

A polisztirolbeton építéstechnológia elérhető a Te számodra is, ha velem/velünk építed új otthonod! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .